Ny busstur planlagt



Vil du være med på Felleslagets busstur 2020, må du være snar med påmelding. Neste års tur går til Solgry i Sveio.


Årets busstur var fulltegnet. Mange kom fra Flekkefjord Felleslag, men det var også deltakere fra Lyngdal-traktene og fra sørlige Jæren. Turen i år gikk til Solbukta i Fredrikstad, 17.-19. juni. Dette var den åttende bussturen, og flere av deltakerne har vært med på alle åtte turene.


Mandag 16. september var 39 av årets 44 deltakere samlet til gjensynstreff på Ersdaltun. Treffet startet med en nydelig middag laget av Thorild Vatland og Inger Feed. Etter en god pause var det tale av Holger Kjølvik. Han gav glimt fra vekkelsestidene. Randi Moi og Karsten Syvertsen sang og spilte, og det ble vist bilder fra årets tur.






På treffet ble også neste års tur presentert. Den går til Solgry i Sveio, mandag 15. juni til onsdag 17. juni 2020. Reiseledere blir som før, Thorild Vatland, Kjell Trodahl og Ove Sandvik. De vil også dele Guds ord, i tillegg til Holger Kjølvik. Tirsdag 16. juni blir det en busstur «Bømlo rundt». Turen opp går via Rennesøy, mens heimturen går gjennom Ryfylke, med middag på Vaulali leirsted i Strand.

Disse bussturene er veldig populære. Det ble åpnet for påmelding under gjensynstreffet, og 33 skrev seg på lista. Vi kan ta med maksimalt 45.

Vil du være med på turen, kan du melde deg på til Ove Sandvik, tlf.97672647 eller mail osandvik@nlm.no.

Kommentarer