Styremøte Flekkefjord Felleslag





Den 9. september var styret for Flekkefjord Felleslag samlet hos Olav Magne Tonstad. Styremedlemene som var samlet denne gang var Oddbjørg N. Olsen, Anne Gerd Støle, Sigmund Stenberg, Olav Magne Tonstad og Gudny Vatland.

Glimt fra sakslisten:

Tormod Helland var invitert som gjest, og hans rolle i Flekkefjord Felleslag var en del av agendaen. Det ble informert om at Tormod kommer til å ha en 50% stilling i felleslaget frem til sommeren 2020, hvor ca. 20% blir med fokus på Tonstad bedehus og 30% i felleslaget ellers.

Den planlagte inspirasjonssamlingen på Ersdaltun 23.oktober ble diskutert. Det ble bestemt at den utgår, men at det isteden blir en felles strategisamling i regi NLM (region sørvest) den samme datoen i Flekkefjord. Dette er en felles samling hvor vi kan være med å gi vårt innspill til NLM strategi arbeidet som pågår. Fint om dere vil prioritere dette.

Julebordet for felleslaget ble bestemt til 7. desember på Tonstadli. Mer om programmet senere. Årsmøtet 2020 planlegges i Sira den 23.mai. Kvinnestevnet i år ble desverre avlyst. Håper vi kommer sterkere tilbake neste år.




Kommentarer